Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De krachten van De BijlesClub

De BijlesClub is in 2012 opgericht door Esther Ravestein. Naast het werken als leerkracht op een Montessorischool bood zij leerlingen individuele begeleiding aan in de vorm van bijles. Haar opleidingen als pedagoog en leerkracht helpen haar zowel didactisch als pedagogisch de beste aanpak voor een kind te kunnen kiezen.

Inmiddels wordt De BijlesClub versterkt door zeer enthousiaste en kundige collega’s, allemaal gediplomeerde leerkrachten, Remedial Teachers, kindercoaches en/of pedagogen, met uiteraard ervaring in het onderwijs. Zo zijn wij er zeker van dat onze begeleiding aansluit bij de leerdoelen die door school gesteld zijn. Naast het begeleiden van leerlingen op didactisch niveau vinden wij het erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen, succeservaringen opdoen en hun zelfvertrouwen vergroten. Wij koppelen daarom een vaste leerkracht aan een leerling die ook deze aspecten in de lessen opneemt.

Meer weten?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren