Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ervaringen van ouders

Moeder van J. (Groep 7)

J. heeft uiteindelijk voor zijn rekenen een hele mooie hoge C gehaald!!! Op 3 antwoorden na was het een B! Hij komt van een E dus dat is echt top. De bijlesjuf was echt SUPER!!! Wat een leuke, enthousiaste dame. J ging echt door haar met veel plezier naar de bijles. Esther, jij ook weer ontzettend veel dank voor alle lieve zorgen. Het voelt erg prettig in jouw 'handen ' te zijn.

Moeder van B. (Groep 3)

Hij is heel erg vooruitgegaan op het gebied van rekenen (van D naar B) dus wij zijn heel blij! Complimenten aan de juf! Wij willen volgend schooljaar zeker doorgaan.

Moeder van E. (Groep 6)

E. heeft het heel fijn gevonden bij de juf, ze geeft echt vertrouwen. De faalangstreductietraining vond ze heel leuk en helpend. Wel goed om het de volgende keer met iets meer kinderen te doen, dan is het minder kwetsbaar.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren