Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bijles voor leerlingen uit het basisonderwijs

Voor sommige kinderen is het reguliere schoolprogramma niet voldoende om de gewenste resultaten te behalen. Deze kinderen hebben extra tijd en instructie nodig, die vaak op scholen niet meer geboden kan worden. Deze kinderen kunnen bij De BijlesClub terecht voor op maat gemaakte bijles waarin de lesstof van school nogmaals uitgelegd en herhaald wordt, maar dan op een manier die aansluit bij de leerstrategie van het kind. Elk kind leert en verwerkt het geleerde immers anders.

Voor aanvang van de bijles wordt besproken welke onderdelen aandacht verdienen, dit gebeurt in een intakegesprek met ouder en kind en, indien gewenst, overleg met de leerkracht van school. In de lessen wordt één op één aandacht besteed aan het herhalen van de stof die niet goed aangeleerd en/of geautomatiseerd is. Hierbij maken wij gebruik van erkende lesmethodes. De meeste kinderen komen bij ons op kantoor in Barendrecht, maar enkelen krijgen de bijles van ons op hun school. 

Bijles is wekelijks op een vast moment en duurt ongeveer 1 uur. Indien akkoord met ouders geven wij graag huiswerk mee zodat de aangereikte stof ook thuis geoefend kan worden.

Bijles is ook mogelijk wanneer een kind extra wil oefenen voor de Entreetoets of Drempeltoets in groep 7, de Centrale Cito Eindtoets, NIO toets, IEP toets of Drempelonderzoek in groep 8. In deze lessen zal aandacht besteed worden aan de stof die het kind nog niet voldoende beheerst, het wegnemen van spanning omtrent de toets, maar vooral de strategieën die nodig zijn om de toets te maken.

Intakegesprek: kosteloos en vrijblijvend
Lesprijs: €39,-

Aanvragen?

 

Bijles

Lees verder

 

Remedial Teaching

Lees verder

 

Faalangst Reductie

Lees verder

 

Ik leer anders!

Lees verder

 

Kindercoach

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren