Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Remedial Teaching

Wanneer een kind een dusdanige achterstand heeft opgelopen en herhaling van de stof niet meer voldoende is, kan Remedial Teaching uitkomst bieden.

Remedial Teaching is professionele didactische ondersteuning waarbij vakkundige hulp op maat geboden wordt. Deze hulp wordt afgestemd op de specifieke ondersteuningsbehoefte van het kind. Naast de didactische ondersteuning is er ook veel aandacht voor sociaal-emotionele aspecten. Het is immers van belang dat een kind zich prettig voelt en zelfvertrouwen heeft om zich van hieruit te kunnen ontplooien.

Remedial teaching onderscheidt zich van bijles door verder te gaan dan het herhalen van de stof die het kind eerder op school kreeg. Bij Remedial Teaching wordt de leerling onderzocht met behulp van een intakegesprek, toetsen en/of observaties. Zo worden problemen en hiaten inzichtelijk gemaakt. Hierna wordt een handelingsplan voor een vaste periode opgesteld met daarin de doelen die worden nagestreefd. De begeleiding wordt één op één gegeven en vindt elke week plaats. In de begeleiding wordt gebruik gemaakt van diverse remediërende leermiddelen en methodes die aansluiten bij de specifieke behoefte van het kind. Tevens krijgt hij extra oefeningen mee om het geleerde thuis te herhalen. Na de behandelperiode volgt een evaluatie waarbij toetsen worden afgenomen en het begeleidingstraject geëvalueerd wordt. Tot slot kan er een eindverslag opgesteld worden.
In overleg wordt besloten de begeleiding voort te zetten of af te sluiten.

Intakegesprek: Kosteloos en vrijblijvend
Lesprijs: €55,-

Wil je de plannen/evaluaties uitgebreid op papier ontvangen? Dan vragen wij hiervoor de volgende vergoedingen:

Behandelplan: €55,-
Tussenevaluatie: €55,-
Eindevaluatie: €55,-

Aanvragen?

 

Bijles

Lees verder

 

Remedial Teaching

Lees verder

 

Faalangst Reductie

Lees verder

 

Ik leer anders!

Lees verder

 

Kindercoach

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren